HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Atatürk Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz 10\F sınıfından Zinar Şen Güreş Serbest Still 60 kg’da İlçe 1.inciliğinden  sonra İl’de de 1.inci olarak Türkiye Okul Sporları Bölge Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır.Sporcumuzu tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyoruz.Beden Eğitimi öğretmenimiz Olcay Ilgın'a ayrıca teşekkür eder kendisini de tebrik ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı okulumuzda Ulu Önder Atatürk'ün kendi sesinden parçalar, okunan şiirler ve yapılan gösterilerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuza yeni katılan 9. sınıf öğrencilerinin okula uyum çerçevesinde okul kütüphanesinde kitap okuma saatini Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Yeter Kızılkaya eşliğinde 9-C şubesi ile gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene başı Veliler toplantısını ilk olarak 12. Sınıflarımızın velileri ile gerçekleştirdik. Öğrenci başarısı için de veli öğretmen işbirliği doğrultusunda hareket edip başarı da paydaş olacakları konusunda velilerimizin desteğini aldık. Atatürk Anadolu lisesi ailesi olarak emeği geçen herkese teşekkür ederiz.